Officiële re-edit maakt van 'Venom: Let There Be Carnage' een echte kerstfilm

Officiële re-edit maakt van 'Venom: Let There Be Carnage' een echte kerstfilm

Sony Pictures heeft toch best humor.

Ook al was Venom: Let There Be Carnage een actiefilm die draaide om een buitenaardse parasiet die de hoofden van mensen afbijt, tijdens het werk aan de film hielden cast en crew vol dat het vooropgesteld een liefdesverhaal was.

Voor regisseur Andy Serkis was er zelfs even sprake van om de ondertitel niet Let There Be Carnage te maken, maar Love Will Tear Us Apart. Het lijkt erop dat het creatieve team nu aan de haal is gegaan met het idee van de romkom.

Een nieuwe Venom-trailer
Sony heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Venom: Let There Be Carnage. De film is binnenkort via VOD-kanalen verkrijgbaar en in het kader daarvan kwam de filmstudio met een interessante nieuwe trailer.

Die nieuwe trailer is geheel in kerstsferen gemaakt. En dat blijkt wel heel erg goed te werken. Check hieronder de trailer:



In Venom: Let There Be Carnage probeert Eddie Brock zijn carrière als journalist nieuw leven in te blazen door een interview te doen met seriemoordenaar Cletus Kasady. Hij wordt de gastheer van Carnage en ontsnapt na een mislukte executie uit de gevangenis.

NieuwsFilm

meest populair