Tom Holland vindt dat Spider-Man even moet stoppen met cameo's

Tom Holland vindt dat Spider-Man even moet stoppen met cameo's

Spider-Man moet op pauze.

Het Marvel Cinematic Universe bevat al sinds het begin een boel cameo's, met name cameo's die laten zien wat er aan zit te komen. Het toppunt was misschien wel Eternals, dat een personage opzette zonder 'm maar te laten zien.

Na het aankomende Spider-Man: No Way Home ligt het wel in lijn der verwachtingen dat Tom Hollands webslingeraar cameo's krijgt in nieuwe Marvel-films om z'n volgende avontuur op te zetten. Maar als het aan Holland zelf ligt, krijgt Peter Parker wat rust tot aan z'n volgende film.

Even geen cameo
Tijdens een interview met ComicBookMovie werd Holland gevraagd naar zijn toekomst als de superheld. Hij vertelde dat Spider-Man wat hem betreft even wat rust nodig heeft.

"Voor mij als man die Spider-Man speelt - dus je zou kunnen zeggen dat ik hem het beste ken - is het zo dat hij even rust nodig heeft," begon Holland zijn verhaal. Om door te gaan:

"We moeten het publiek de ruimte geven om hem even tot rust te laten komen en om uit te zoeken hoe we hem terug gaan brengen als we dat willen. Ik denk dat een cameo van hem 't doel voorbij zou schieten."

Tegelijk zou het verrassend zijn als Spider-Man op lange pauze gaat na Spider-Man: No Way Home. Holland was in 2016, 2017, 2018 en 2019 te zien als Spider-Man, enkel niet in 2020.

NieuwsFilm

meest populair