'Hawkeye' brengt verrassend personage terug, check hier de foto's

'Hawkeye' brengt verrassend personage terug, check hier de foto's

Dat is vet!

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De nieuwe aflevering van Marvel Studios-serie Hawkeye bevat nieuwe grote verrassingen. Ook is het mysterie dat centraal staat weer wat verder uitgediept. En er zat een verrassende terugkeer in waar fans heel blij van worden.

We wisten al dat het komen zou, maar de nieuwe aflevering van Hawkeye bracht dan eindelijk Florence Pugh's Yelena Belova naar het Marvel Cinematic Universe, nadat we haar eerder leerden kennen in Black Widow. Onderaan dit bericht zie je beelden van haar terugkeer.

Hawkeye-terugkeer
Clint Barton en kate Bishop proberen een horloge terug te halen in Hawkeye, en worden tijdens die pogingen aangevallen door een gemaskerde figuur. Er volgt een bruut gevecht, waarbij al snel duidelijk wordt dat de mysterieuze figuur beschikt voer Widow-technologie.

Dan doet ze haar masker af en zien we dat het Yelena is. Zij is op een wraakmissie na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Het moge duidelijk zijn dat 't nog niet voorbij is. Maar voor zover Clint weet, is zij 'gewoon' een Black Widow-moordenares die ingehuurd is om hem te doden. Wat hij niet weet, is dat het de jongere zus van Natasha Romanoff is.

Hieronder de beelden:



NieuwsFilm

meest populair