Jamie Foxx kreeg deze belofte voor terugkeer in 'Spider-Man: No Way Home'

Jamie Foxx kreeg deze belofte voor terugkeer in 'Spider-Man: No Way Home'

Spider-Man: No Way Home heeft Electro, maar niet in 't blauw.

Over een paar dagen is Jamie Foxx dan eindelijk weer te zien als Electro. Ditmaal in het Marvel Cinematic Universe. De laatste keer dat hij die rol speelde was in The Amazing Spider-Man 2. Hoewel hij blauw was, had hij geen comic-accuraat kostuum.

Tijdens een recent interview met Kevin Feige en Amy Pascal gingen de twee in op de vraag of Electro weer blauw zou zijn in deze nieuwe film. Het korte antwoord? Nee. Het lange:

"We hebben hem beloofd dat hij niet blauw zou zijn" aldus Pascal. Toen de journalist van ComicBook.com vervolgens informeerde of de 'blauwheid' die het personage kwijtraakt, resultaat is van 't gebruik van een arc reactor, zei Kevin Feige: "Ik zal niet zeggen dat je je vergist. Maar ik zal ook niet zeggen dat je gelijk hebt."

Andere look
Foxx zelf vond het maar niets, het idee dat hij mogelijk weer helemaal blauw zou zijn voor een nieuwe film. Dat hij nu een andere look heeft als Electro, is wat hem heel erg trok in de kans om 'm opnieuw te spelen.

Ik hoefde niet blauw te zijn en zou wat hipper zijn, en mogen rondhangen met een paar van die ongelofelijke acteurs. Om op zo'n set te lopen en die mensen te zien, nou ja, ik heb letterlijk een buiging voor ze gemaakt. Het was geweldig en ik ben blij dat we een nieuwe start en een nieuwe look mochten maken."

Later deze maand is Spider-Man: No Way Home in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair