Marvel-producent Kevin Feige krijgt 'rol' in 'She-Hulk'

Marvel-producent Kevin Feige krijgt 'rol' in 'She-Hulk'

Ook in de serie zal Jennifer Walters, het nichtje van de Hulk, de vierde wand gaan doorbreken.

Marvel Studios-baas Kevin Feige krijgt mogelijk een bijzondere rol in de serie She-Hulk. Volgens primeurtjesjager KC Walsh gaat de groene superheldin afweten van zijn bestaan.

Bekijk de afbeelding
Iedereen die bekend is met de comics van She-Hulk weet dat het personage daarin regelmatig de 'vierde wand' doorbreekt. Ze is zich ervan bewust dat ze een stripboekpersonage is en praat direct tegen de lezers.

Deze 'gimmick' zal worden overgenomen voor de live-actionserie die volgend jaar op Disney+ zal verschijnen, zo maakte de eerste teaser trailer onlangs al duidelijk.

Volgens blogger KC Walsh zal She-Hulk - in de serie gespeeld door Tatiana Maslany (Stronger) - zich echter niet richten tot het televisiekijkende publiek, maar tot niemand minder dan Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios.

Hoewel verdere details op dit moment nog niet bekend zijn, lijkt het aannemelijk dat She-Hulk de producent alleen bij naam aan gaat spreken en dat hij verder niet in beeld zal verschijnen. Feige heeft in het verleden meermaals aangegeven daar niet op te zitten wachten.



NieuwsFilm

meest populair