Dit wil Tom Holland met Spider-Man doen in de toekomst

Dit wil Tom Holland met Spider-Man doen in de toekomst

Spider-Man moet een mentorfiguur worden.

Tom Holland sprak tijdens een nieuw interview over zijn mogelijke toekomst in het Marvel Cinematic Universe na Spider-Man: No Way Home. De acteur blijkt er helemaal voor open te staan om een soort mentorrol te gaan spelen.

Het moge duidelijk zijn dat de rol van Peter Parker veel betekent voor Tom Holland. Maar hij sprak ook al eens over de mogelijkheid om ermee te stoppen en het stokje over te dragen aan bijvoorbeeld een live-action Miles Morales. Maar nu duidelijk is dat Holland voorlopig nog wel deel van het Marvel Cinematic Universe blijft, is 't ook tijd om vooruit te kijken.

De nieuwe Iron Man?
Spider-Man zou misschien een mentorfiguur kunnen worden voor een toekomstige webslingeraar. Holland ziet dat al helemaal zitten.

"Ik hou echt heel erg van dit personage. Hij heeft mijn leven veranderd. Ik heb ook een heerlijke relatie met mijn fans en zou niet om iets beters kunnen vragen. Maar ik wil doen wat het beste is voor mijn personage. Dus als het tijd is om op te stappen, doe ik dat met alle plezier en geheven hoofd," aldus Holland.

Hij weet ook wel wat hij in de toekomst wil zien:

"Ik zou het geweldig vinden om een diverser Spider-Man universum te zien. Als ik daar onderdeel van zou kunnen zijn, zou ik de Iron Man naast de volgende jonge Spider-Man of Spider-Woman kunnen zijn. Maar op dit moment denk ik alleen maar aan het personage en wat het beste is voor Peter Parker."

NieuwsFilm

meest populair