Dit is de volgende Marvel Studios-film waarin 'Hawkeye'-heldin Kate Bishop zit

Dit is de volgende Marvel Studios-film waarin 'Hawkeye'-heldin Kate Bishop zit

Marvel Studios heeft grootse plannen.

We nemen 't gerucht voorlopig even met een flinke korrel zout, maar toch. Het verhaal gaat dat actrice Hailee Steinfeld gespot werd op de set van Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Daarmee zou haar personage, Kate Bishop, mogelijk onderdeel uitmaken van die film.

De televisieserie Hawkeye stelde ons al voor aan Kate Bishop. Het is een personage dat op grote wijze omarmd is door de fans. Hoewel duidelijk is dat ze een toekomst heeft na de serie op Disney+, weten we nog niet direct waar de boogschutter hierna te zien zal zijn.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania
De site Midgard Times stelt dat Ant-Man and The Wasp: Quantumania de eerstvolgende plek is waar je Steinfeld kan zien als Kate Bishop.

Geclaimd wordt dat Steinfeld recent gespot werd in de Pinewood Studios in Buckinghamshire. Daar was ze vermoedelijk ook meteen in de buurt voor de première van de serie Hawkeye.

Wellicht dat ze simpelweg op een setbezoek was, of dat ze aanwezig was om te helpen de grondvesten te leggen voor de aankomende Young Avengers-film waar Marvel Studios in het geheim aan schijnt te werken.

Wekelijks is een nieuwe aflevering van Hawkeye te zien.

NieuwsFilm

meest populair