Nu al bekend: Scène met familielid 'Spider-Man' weggeknipt uit 'No Way Home'

Nu al bekend: Scène met familielid 'Spider-Man' weggeknipt uit 'No Way Home'

Tom en Harry Holland zullen niet samen op het witte doek te zien zijn in deze langverwachte Marvel-film.

Tom Holland heeft slecht nieuws voor zijn broer Harry: de scène die de twee samen mochten opnemen voor Spider-Man: No Way Home is niet in de uiteindelijke film te zien. Dat heeft de superheldenvertolker zelf verklapt in de populaire talkshow The Graham Norton Show.

Eerder dit jaar onthulde Tom Holland dat hij voor No Way Home een scène heeft mogen opnemen met zijn jongere broer Harry. Daarin speelde Harry een straatdief die tegen wordt gehouden door Spider-Man. De buurtheld schiet wat spinnenwebben en hangt hem vervolgens ondersteboven neer.

Voor Holland was het geweldig om zijn jongere broer te kunnen laten ervaren hoe het precies is om hele dagen in een harnas te hangen, zo vertelt hij aan presentator Graham Norton. En nee, dat is niet bepaald een pretje.

"Toen we die dag naar huis reden, zei hij me dat ik voortaan zoveel mocht klagen als ik wilde", begint Holland. "Hij vond het vrij heftig, maar desalniettemin vond hij het tof de kans te hebben gekregen om een rolletje te spelen in de reeks".

Toch heeft de Britse acteur slecht nieuws voor zijn broer. "Het grappige is - en hij weet dit zelf nog niet - dat ik de hele film al heb mogen zien en dat ze zijn scène hebben weggeknipt. Hij zit dus niet meer in de film", aldus een lachende Holland.


Dat is balen!

NieuwsFilm

meest populair