'Avatar 2', 'Aquaman and the Lost Kingdom', 'Super Mario Bros': dit zijn de films van december 2022

'Avatar 2', 'Aquaman and the Lost Kingdom', 'Super Mario Bros': dit zijn de films van december 2022

December sluit heel groots af.

De komende dagen blikken we vooruit op welke films je de rest van dit jaar in de bioscoop kunt verwachten. We gaan verder met december 2022.

Het jaar ronden we uiteraard met spektakel af: de tweede Avatar-film is er dan eindelijk, na meer dan tien (!) jaar in ontwikkeling te zijn geweest. Los daarvan komt Aquaman weer naar de bioscoop, ditmaal op zoek naar een verloren koninkrijk en verwachten we een nieuwe Mario-film.

Aquaman and the Lost Kingdom (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Nicole Kidman, Amber Heard, Patrick Wilson | Releasedatum: 15 december
We weten nog vrijwel niets over deze nieuwe toevoeging aan de Aquaman-franchise. James Wan is terug, en bedacht samen met ster Jason Momoa het verhaal. Ze zouden nog meer van de campy oorsprong van Aquaman omarmen en dat belooft dus een spectaculair geheel!

Avatar 2 (2022)
Regie: James Cameron | Cast: Kate Winslet, Zoe Saldana, Vin Diesel, Sigourney Weaver | Releasedatum: 16 december
Helaas is er nog geen synopsis van deze nieuwe Avatar-film, maar gelukkig weten we wel een beetje wat we kunnen verwachten. Zo duikt de film in Pandora, en zien we iets van de oceanen van de planeet. De mensheid is verder terug om de Na'vi lastig te vallen.

Super Mario Bros. (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath, Michael Jelenic | Cast: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black | Releasedatum: 21 december
Een loodgieter genaamd Mario reist door een ondergrondse doolhof, samen met zijn broer Luigi. Het tweetral probeert een prinses te redden.

NieuwsFilm

meest populair