'The Flash', 'Black Panther: Wakanda Forever', 'Creed III' en meer: dit zijn de films van november 2022

'The Flash', 'Black Panther: Wakanda Forever', 'Creed III' en meer: dit zijn de films van november 2022

De maand november belooft ook wel leuke films.

De komende dagen blikken we vooruit op welke films je de rest van dit jaar in de bioscoop kunt verwachten. We gaan verder met november 2022.

In deze maand mogen we terug naar de fictieve natie Wakanda met Black Panther: Wakanda Forever (een beetje een treurig deel gezien de tragische dood van hoofdrolspeler Chadwick Boseman), kunnen we naar The Flash in de bioscoop en komt er een Creed-film uit.

Untitled David O. Russell (2022)
Regie: David O. Russell | Cast: Anya Taylor-Joy, Andrea Riseborough, Margot Robbie, Rami Malek | Releasedatum: 4 november
in de loop van november brengt David O. Russell, regisseur van behoorlijk prima films als American Hustle en Silver Linings Playbook ons weer een nieuwe film. En wederom heeft hij een topcast weten te verzamelen, die aangevoerd wordt door Anya Taylor-Joy.

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Angela Bassett, Martin Freeman, Danai Jekesai Gurira, Lupita Nyong'o | Releasedatum: 9 november
Marvel Studios' Black Panther: Wakanda Forever zal doorgaan met het verkennen van de bijzondere wereld van Wakanda, en alle rijke en gevarieerde personages die in de eerste film geïntroduceerd werden. Geschreven en geregisseerd door Ryan Coogler, die ook achter Black Panther zat, zal de film op 8 juli 2022 vrijgegeven worden.

The Flash (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andres Muschietti | Cast: Ben Affleck, Michael Keaton, Ezra Miller, Temuera Morrison | Releasedatum: in november
Door een ongeluk in zijn laboratorium, verkrijgt politiewetenschapper Barry Allen superkrachten. Hij kan zich supersnel voortbewegen en besluit die krachten als The Flash in te zetten voor het goede. In deze solofilm reist Barry Allen terug in de tijd, maar verandert hij daardoor het heden.

Creed III (2022)
Regie: Michael B. Jordan | Cast: Jonathan Majors, Tessa Thompson, Michael B. Jordan, Phylicia Rashad | Releasedatum: in de loop van november
Deze derde film volgt natuurlijk weer de reis van Adonis Creed, de zoon van Apollo Creed. Hij is in de voetsporen van zijn vader getreden en bokser geworden. Waar de film over gaat weten we nog niet. Het is het regiedebuut van Michael B. Jordan. We weten ook dat Sylvester Stallone niet terug is als Rocky.

NieuwsFilm

meest populair