'Spider-Man: Across the Spider-Verse', 'Halloween Ends': dit zijn de films van oktober 2022

'Spider-Man: Across the Spider-Verse', 'Halloween Ends': dit zijn de films van oktober 2022

Maar twee titels die we kennen voor oktober

De komende dagen blikken we vooruit op welke films je de rest van dit jaar in de bioscoop kunt verwachten. We gaan verder met oktober 2022.

Stom genoeg is er pas een tweetal films aangekondigd voor release in de maand oktober. De eerste van die twee is de derde en voorlopig laatste Halloween-film van David Gordon Green. Het is bekend dat er al gedacht wordt over meer films, maar voorlopig moet dit het even zijn. Het zou goed kunnen dat de franchise even in de koelkast gaat en dan weer terugkeert. En dan is er nog Spider-Man: Across the Spider-Verse, een veelbelovend tweede deel in die franchise.

Helaas dus maar twee titels tot nu toe voor deze maand.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) (2022)
Regie: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson | Cast: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Issa Rae | Releasedatum: 7 oktober
Het verhaal is nog niet bekend. Dit vervolg op de film uit 2018, 'Spider-Man: Into the Spider-Verse', zal wel weer een nieuw verhaal in het multiversum vertellen. Ook weten we dat het de eerste van twee films is, waarin onder meer Spider-Man 2099 ook zijn debuut maakt. Deel 2 draait in 2023 in de bioscoop.

Halloween Ends (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Gordon Green | Cast: Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, Nick Castle | Releasedatum: 27 oktober



Aan het einde van Halloween Kills zijn Laurie en haar kleindochter Allyson nog altijd in leven. Maar Michael escaleert de vendetta die tussen hen bestaat verder en dat betekent dat deze nieuwe film een nog behoorlijk gruwelijke strijd met zich mee kan brengen.

NieuwsFilm

meest populair