'Thor 4', 'Black Adam' en 'Nope': dit zijn de films van juli 2022

'Thor 4', 'Black Adam' en 'Nope': dit zijn de films van juli 2022

De maand juli is nog wat matigjes toebedeeld.

De komende dagen blikken we vooruit op welke films je de rest van dit jaar in de bioscoop kunt verwachten. We gaan verder met juli 2022.

Het MCU breidt weer wat uit met een nieuwe release van de hand van Taika Waititi: Thor: Love & Thunder. Ook komt er een nieuwe film uit van de hand van Jordan Peele, Nope, een verwachten we DC-film Black Adam met Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Thor: Love and Thunder (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Melissa McCarthy, Karen Gillan, Chris Hemsworth, Natalie Portman | Releasedatum: 6 juli
Jane Foster is na jaren afwezigheid terug in het MCU. Ze krijgt superkrachten en gaat - als we de setfoto's mogen geloven - zelfs gebruik maken van Mjölnir. En dat heeft Thor straks nodig, want zijn vijand is de gevaarlijke Gorr the God Butcher.

Nope (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Steven Yeun, Michael Wincott | Releasedatum: 21 juli
Een nieuwe Peele is altijd de moeite waard! Het is nog niet bekend waar de film Nope precies om zal draaien. Wel was er alvast de eerste poster, die een wolk laat zien met wat lijkt op een vlaggentjeslijn. Waarom precies is niet duidelijk. We weten ook niet waar de film zich afspeelt of waar deze om draait. Wel weten we dat het een horrorfilm is.

Black Adam (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Pierce Brosnan, Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Aldis Hodge | Releasedatum: eind juli
De machtsbalans van het DC Extended Universe verandert straks voor altijd. Black Adam is een superheld met magische krachten, maar stiekem gewoon een antiheld uit een andere tijd, waardoor hij zijn vijanden doodt. En hij is enorm sterk!

NieuwsFilm

meest populair