'The Northman', 'Bullet Train' en 'Sonic' en meer: dit zijn de films van april 2022

'The Northman', 'Bullet Train' en 'Sonic' en meer: dit zijn de films van april 2022

De maand april wordt wat rustiger als we zo vooruit blikken.

De komende dagen blikken we vooruit op welke films je de rest van dit jaar in de bioscoop kunt verwachten. We gaan verder met april 2022.

April wordt nog een interessante maand, met onder meer de release van The Northman. Dat is een epische Vikingfilm van regisseur Robert Eggers. Los daarvan verwachten we Bullet Train van David Leitch (die je kent van John Wick) en een nieuwe Sonic-film.

Sonic the Hedgehog 2 (2022)
Regie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Tika Sumpter, Madison Smith | Releasedatum: 6 april
Nadat Sonic R. Robotnik verslagen heeft, is hij klaar voor meer vrijheid. Tom en Maddie gaan ermee akkoord dat Sonic alleen thuisblijft terwijl zij op vakantie gaan. Maar al snel gaat het weer helemaal mis.

Bullet Train (2022)
Regie: David Leitch | Cast: Zazie Beetz, Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King | Releasedatum: 7 april
Vijf huurmoordenaars stappen aan boord van een snel bewegende bullet train. Ze komen er al snel achter dat ze allemaal dezelfde missie hebben. Een film van David Leitch, die je van de John Wick-franchise kent.

The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Gormican | Cast: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Tiffany Haddish | Releasedatum: 22 april
The Unbearable Weight of Massive Talent draait om Nicolas Cage, die ermee akkoord gaat om tegen betaling langs te gaan op het verjaardagsfeest van een miljardair en superfan. In werkelijkheid is Cage informant voor de CIA, aangezien de miljardair een drugsdealer is.

The Northman (2022)
Regie: Robert Eggers | Cast: Anya Taylor-Joy, Bill Skarsgård, Nicole Kidman, Alexander Skarsgård | Releasedatum: in de loop van april
De nieuwe film van regisseur Robert Eggers, die je onder meer kent van The Witch. Deze epische wraakthriller verkent de vraag hoe ver een Viking-prins wil gaan om gerechtigheid te zoeken voor zijn vermoorde vader.

En verder
The Sparks Brothers (14 april)
After Yang (14 april)
Bergman Island (21 april)
Swan Song (21 april)
Nowhere Special (28 april)
Thirteen Lives (28 april)
The Good Boss (28 april)

NieuwsFilm

meest populair