De komedies van 2022 die je niet wil missen

De komedies van 2022 die je niet wil missen

We zetten de meest interessant klinkende komediefilms voor je op een rij.

2022 wordt een bijzonder interessant filmjaar, vol producties die uitgesteld zijn vanwege de coronapandemie. We blikken vandaag vooruit op de komedies van het komende jaar die je niet wil missen.

Wel maken we een belangrijk voorbehoud: geen van de releases is honderd procent zeker. Er hoeft maar een nieuwe coronagolf of -variant te komen en uitstel gloort aan de horizon.

Hotel Transylvania: Transformania (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derek Drymon, Jennifer Kluska | Cast: Brian Hull, Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn | Releasedatum: 14 januari
Als de mysterieuze uitvinding 'The Monsterfication Ray' van Van Helsing compleet los gaat, worden Drac en zijn vrienden veranderd in mensen. Johnny wordt een monster. En dus moet de crew door de wereld reizen in een poging zichzelf te herstellen.

Jackass Forever (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Tremaine | Cast: Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Machine Gun Kelly| Releasedatum: 3 februari
Na meer dan tien jaar komen de resterende Jackass leden nog een laatste keer samen om een film vol idiote stunts uit te halen. Johnny en zijn team gaan nog een stapje verder dan vroeger. Ze vieren hun vreugde van het weer bij elkaar zijn en dat leidt tot hilarische, absurde en soms gevaarlijke toestanden. Zo experimenteren ze met kanonnen, spinnen, slangen, parachutes, elektrische stoelen en nog veel meer.

Legally Blonde 3 (2022)
Regie: Jamie Suk | Cast: Reese Witherspoon, Alanna Ubach, Jennifer Coolidge, Jessica Cauffiel| Releasedatum: in de loop van mei
Elle Woods is in deze nieuwe film moeder. Dat gaat impact hebben op haar carrière en moet weer de nodige hilarische momenten opleveren!

Oh Hell No (2022)
Regie: Kitao Sakurai | Cast: Jack Black | Releasedatum: 16 juni
Deze komediefilm is de nieuwste met acteur Jack BNlack in de hoofdrol. Een opvallend project, waarbij acteur ice Cube eigenlijk een rol zou krijgen. Maar ondanks zijn salaris van 9 miljoen dollar, besloot hij ermee te stoppen toen hem gevraagd werd zich te laten vaccineren. Waar de komedie om draait is niet bekend.

Minions: The Rise of Gru (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val | Cast: Steve Carell, Pierre Coffin, Taraji P. Henson, Jean-Claude Van Damme | Releasedatum: 22 juni
3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Deze feel-good film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

NieuwsFilm

meest populair