Zin in vechtende robots? Maak je dan maar op voor 'Metal Men'!

Zin in vechtende robots? Maak je dan maar op voor 'Metal Men'!

Metal Men wordt een animatiefilm.

Eerder dit jaar onthulde filmmaker Barry Sonnenfeld dat hij een Metal Men-film ontwikkelde voor Warner Bros., maar nu horen we dat er ook gewerkt wordt aan een geanimeerde versie.

Er wordt nu al pak 'm beet een decennium gesproken over een Metal Men-film. Het project lijkt eindelijk tempo te maken, maar niet in live-action zoals je misschien wel verwacht zou hebben.

Metal Men-film
The Hollywood Reporter meldt dat animatielegendes Ron Clements en John Musker, het duo achter Disney-klassiekers als Aladdin en The Little Mermaid, samenwerken met Celeste Ballard om de film te maken.

Metal Men zijn in de DC Comics gemaakt door een wetenschapper genaamd Dr. William Magnus. Elk van de zes robots is gemaakt met een enkel chemisch element met kwaliteiten die hun reflectie vinden in de persoonlijkheden, vermogens en namen van de Metal Men.

Ze zijn de afgelopen jaren meermaals opnieuw uitgevonden, dus er is heel wat bronmateriaal voor de filmmakers om inspiratie uit te halen.

Wanneer de Metal Men-film er zou moeten komen is nog niet bekend. Ook weten we niet wat de consequenties van dit nieuws zijn voor het project van Sonnenfeld.

NieuwsFilm

meest populair