Gerucht: Sony geeft Spider-Man-schurken Sandman en Rhino ook solofilms

Gerucht: Sony geeft Spider-Man-schurken Sandman en Rhino ook solofilms

De studio zet volop in op films over slechteriken.

Heeft Sony plannen om solofilms te maken over de bekende Spider-Man-schurken Sandman en Rhino? Mogelijk wel. Dat schrijft de bekende primeurtjesjager Daniel Richtman althans op zijn Patreon.

Sony heeft goud in handen met de filmrechten van vrijwel alle Spider-Man-personages en de studio maakt daar dan ook graag gebruik van. Na twee solofilms rondom Venom en de aankomende projecten met Morbius en Kraven the Hunter, zou Sony nog meer slechteriken een eigen film willen geven.

Concreet gaat het om losse films voor Sandman en Rhino. Volgens Richtman is de studio begonnen met het ontwikkelingen van beide projecten, wat natuurlijk nog niet hoeft te betekenen dat deze daadwerkelijk geproduceerd gaan worden.

Aangezien dit gerucht afkomstig is van Richtman, een nou niet bepaald heel betrouwbare bron, moeten we het voorlopig maar met een flinke korrel zout nemen. Desondanks zouden solofilms over Sandman en Rhino ook weer niet heel verrassend zijn, gezien de strategie van Sony.

Het is dus ook nog niet bekend of het gaat om geheel nieuwe versies van de personages of dat we Thomas Haden Church en Paul Giamatti respectievelijk als Sandman en Rhino terug kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair