Je vertrouwt geen mooie vrouwen meer na trailer 'Shattered'

Je vertrouwt geen mooie vrouwen meer na trailer 'Shattered'

Cameron Monaghan ontmoet Lilly Krug.

En we hebben weer een trailer voor een film waarin een stelletje verliefd raakt maar waarin één deel van de twee-eenheid heel andere bedoelingen heeft dan je zou denken. Dit keer zijn het acteurs Cameron Monaghan (Shameless) en Lilly Krug (Zero Contact) die het uitvechten in Shattered.

Lionsgate Movies omschrijft de thriller als volgt: "In de traditie van Fatal Attraction en Basic Instinct komt deze oogverblindende actiethriller."

Terwijl eenzame tech-miljonair Chris de charmante, sexy Sky ontmoet, groeit er een passie tussen hen. En als hij gewond raakt, grijpt ze snel in als zijn verpleegster. Maar Sky's vreemde gedrag doet Chris vermoeden dat ze meer sinistere bedoelingen heeft, vooral wanneer Sky's kamergenoot door mysterieuze oorzaken dood wordt aangetroffen.

Red Band-trailer Shattered
Ook met rollen voor John Malkovich, Frank Grillo en Sasha Luss zie je hieronder de Red Band-trailer voor Shattered. In de States verschijnt de film op 14 januari onder meer on demand. Een Nederlandse datum is er nog niet. Check onder de Red Band-trailer ook de bravere Green Band-versie.




NieuwsFilm

meest populair