Officieel: Scarlett Johansson gaat een nieuw project maken met Marvel

Officieel: Scarlett Johansson gaat een nieuw project maken met Marvel

Maar keert niet terug als Black Widow.

Scarlett Johansson werkt achter de schermen aan een nieuw project met Marvel Studios. Dat heeft Kevin Feige, de belangrijkste persoon achter de succesvolle superheldenfranchise, officieel aangekondigd.

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson kreeg gisterenavond de zogenaamde American Cinematheque Award uitgereikt voor haar verdiensten in Hollywood. Daarbij werd ze toegesproken door heel wat bekenden met wie ze heeft samengewerkt in haar carrière, waaronder Marvel Studios-baas Kevin Feige.

Hij bracht in zijn lovende toespraak direct een interessant nieuwtje naar buiten. Feige onthulde namelijk dat Johansson en hij in het diepste geheim een nieuwe samenwerking aan zijn gegaan voor een "topgeheim Marvel-project" - een project dat, zo verklapte hij alvast, niets te maken heeft met haar personage Black Widow.

Johansson zal dat project in ieder geval mee gaan produceren. Dat deed ze eerder ook al, als eerste Marvel-ster in de geschiedenis van de studio, bij haar langverwachte soloprent Black Widow. Of ze nog een andere rol krijgt, zij het als actrice of wellicht haar debuut gaat maken als regisseuse, is nog niet bekend.

Het nieuws zal voor sommigen misschien enigszins opvallend zijn. Eerder dit jaar was Johansson immers nog in een juridisch conflict beland met Disney, het moederbedrijf van Marvel, over haar beloningen voor Black Widow. Uiteindelijk wisten de twee partijen er zonder tussenkomst van de rechter uit te komen.

NieuwsFilm

meest populair