Zitten er andere New Yorkse superhelden in 'Hawkeye'?

Zitten er andere New Yorkse superhelden in 'Hawkeye'?

Kevin Feige over de mogelijkheid van cameo's.

De serie Hawkeye gaat bijna van start. Fans kunnen niet wachten om te zien hoe de twee boogschutters uit de televisieserie het opnemen tegen schurken in New York City. Maar zien we meer helden van die stad?

In de Marvel Comics zien we continu crossovers in New York City, waarbij verschillende helden een samenwerking aangaan. Marvel-baas Kevin Feige vertelt tijdens een interview dat de focus vooral ligt op de twee hoofdpersonen.

Geen Spider-Man
De focus ligt in Hawkeye duidelijk op Hawkeye en zijn leerling Kate Bishop. Spider-Man zal in die zin bijvoorbeeld geen rol krijgen.

"Marvel is de wereld buiten je raam. En in de Marvel Comics zou Spider-Man elk moment langs kunnen vliegen, de Fantastic Four kunnen langs vliegen," onthulde Feige tijdens een interview met ComicBook.

"Maar zelfs in de comics staat de vraag centraal welk verhaal je vertelt. En dat is echt waar de voornaamste focus op ligt. Wat in dit geval heel erg Clint en Kate is, meer leren over Clint en Kate leren kennen. Alles in deze serie is daar op geconcentreerd."

Je kunt Hawkeye vanaf 24 november streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair