Trailer voor aangrijpende thriller 'The Outfit'

Trailer voor aangrijpende thriller 'The Outfit'

Mark Rylance is het target in deze misdaadfilm.

Hieronder hebben we de trailer voor een nieuwe misdaadfilm met de titel The Outfit. Deze komt van debuterend regisseur Graham Moore, de Academy Award-winnende schrijver van The Imitation Game.

De aangrijpende thriller gaat over een deskundige kleermaker die een gevaarlijke groep gangsters te slim af moet zijn om een noodlottige nacht te overleven.

De kleermaker wordt gespeeld door Academy Award-winnaar Mark Rylance (Ready Player One, Don't Look Up) en er zijn ook rollen voor onder meer Zoey Deutch, Dylan O'Brien en Johnny Flynn.

Trailer voor The Outfit
Hieronder zie je de eerste trailer voor The Outfit die op 25 februari in de States in première gaat. Een Nederlandse verschijningsdatum is er nog niet voor de release van Focus Features.



In The Outfit is Leonard een Engelse kleermaker die vroeger kostuums maakte op de wereldberoemde Savile Row in Londen. Na een persoonlijke tragedie bevindt hij zich in Chicago, waar hij een kleine kleermakerij runt in een ruig deel van de stad. Daar maakt hij prachtige kleding voor de enige mensen in de buurt die ze kunnen betalen: een familie van gevaarlijke gangsters.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair