Gerucht: Tweede 'Spider-Man'-trilogie in de maak na grootse Sony/Marvel-deal

Gerucht: Tweede 'Spider-Man'-trilogie in de maak na grootse Sony/Marvel-deal

De animatieserie Spider-Man: Freshman Year is de start van een langere samenwerking.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Marvel Studios aan de slag gaat met een animatieserie over een jonge Spider-Man voor op Disney+. Die serie krijgt de titel Spider-Man: Freshman Year en kijkt naar de jonge jaren van Tom Hollands Peter Parker.

Als we The Cosmic Circus moeten geloven is die serie de start van een nieuwe samenwerking tussen Marvel Studios en Sony Pictures. Hierdoor zal Spider-Man blijven opduiken in het Marvel Cinematic Universe, terwijl hij ook opduikt in solofilms in Sony's Spider-Man Universe.

Grotere deal tussen Sony en Disney
Even geleden werd duidelijk dat de films van Sony Pictures ergens in 2022 exclusief zijn te streamen via Disney+. Voorlopig zou dit alleen voor de Amerikaanse markt zijn, maar daarmee beschikt de streamingdienst dus ook over alle Marvel-films van Sony, zoals alle Spider-Man films en de Ghost Rider-films.

Nu meent The Cosmic Circus dat Sony Pictures en Marvel Studios nog veel meer Spider-Man voor ons in petto heeft, met meer animatieseries en een compleet nieuwe Spider-Man filmtrilogie. Deze zouden om en om per jaar verschijnen. The Cosmic Circus meent dat

- Spider-Man: Freshman Year (seizoen 1)
- Spider-Man 4
- Spider-Man (seizoen 2)
- Spider-Man 5
- Spider-Man (seizoen 3)
- Spider-Man 6

Morgen verschijnt de nieuwe trailer voor Spider-Man: No Way Home en mogelijk onthult Sony Pictures tijdens een speciaal event meer over de toekomst van Sony's Marvel Universe.

NieuwsFilm

meest populair