Deze film bezorgde 'Spider-Man: No Way Home' koppijn

Deze film bezorgde 'Spider-Man: No Way Home' koppijn

De derde Marvel-film van Spider-Man had last van de tweede van Doctor Strange.

Het tempo waarmee Marvel Studios zijn films maakt wordt steeds verder opgevoerd en het vele gehussel van verschijningsdatums van de films in het Marvel Cinematic Universe heeft ook zo zijn impact. Zo moest het script van Spider-Man: No Way Home tijdens de opnames aangepast worden.

In gesprek met GQ onthulde Tom Holland dat bij de start van het filmen bepaalde acteurs nog niet hadden getekend voor een terugkeer. "Sommige mensen probeerden er nog achter te komen of ze het wilden doen, en we hadden ze allemaal nodig of geen," aldus de Marvel-ster.

Impact Doctor Strange in the Multiverse of Madness
HQ meldde dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness impact heeft op de film. Marvel Studios en Sony Pictures besloten door corona No Way Home voor de tweede Doctor Strange-film te laten verschijnen. Eerder was andersom de bedoeling.

"Je kon toen aan de regisseur vragen: 'Wat gebeurt er in het derde bedrijf?' En zijn antwoord zou dan zijn: 'Ik probeer het nog steeds uit te zoeken'," zei Holland over de switch die vooral gevolgen had voor het "waanzinnige" eindgevecht.

"We gingen ervoor zitten, we hebben het bekeken en we kwamen met een nieuw idee. Toen we het aan de schrijvers presenteerden, herschreven ze het, en het werkt geweldig," vulde regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/175103]Jon Watts[/film] (Fantastic Four) aan.

NieuwsFilm

meest populair