Disney+ nu tijdelijk voor maar 2 piek

Disney+ nu tijdelijk voor maar 2 piek

Alleen voor nieuwe klanten uiteraard.

Op 12 november bestaat Disney+ twee jaar en sinds de start is er heel wat content op de streamingdienst verschenen. Vanaf vandaag loopt er een actie dat je een maand lang heel voordelig de nieuwste en uiteraard bestaande films en series op Disney+ kunt kijken.

Tot en met aankomende zondag 14 november kun je namelijk profiteren van één maand Disney+ voor slechts 1,99 euro. Dat is dus zeven piek minder dan de standaard 8,99 euro die bestaande klanten betalen in Nederland.

Disney+ Day
Aanstaande vrijdag 12 november is het Disney+ Day, dit meldden we eerder. Tijdens die dag verschijnt er extra veel nieuwe content op de jarige streamingdienst.

Zo kun je vanaf dan de Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kijken en zie je Jungle Cruise zonder extra bijbetaling voor de VIP-toegang van 21,99 euro. Ook de film Home Sweet Home Alone debuteert.


Een dag eerder verschijnt al Antoine Fuqua's actiethriller Infinite met Mark Wahlberg en Chiwetel Ejiofor op Disney+ Star. Ook zijn er op 12 november First Looks te zien van aankomende releases onder de merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en in Nederland ook Star. Speciaal voor leden verschijnen er in de ochtend exclusieve specials van Pixar en Marvel Studios online.



NieuwsFilm

meest populair