Prime Video voegde maar liefst 26 films nieuw toe deze week

Prime Video voegde maar liefst 26 films nieuw toe deze week

Het was heel druk, en met name een kerstweekje.

Prime Video wil z'n abonnees vast in de kerstsferen krijgen. Dat blijkt wel uit de vele kerstfilms die deze week zijn toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. We duiken er meteen in, want het is een van de drukste weken in tijden op de streamingdienst.nl

Gunpowder Milkshake (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Navot Papushado | Cast: Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Michelle Yeoh
In de actiethriller 'Gunpowder Milkshake' wordt Sam op 12-jarige leeftijd in de steek gelaten door haar moeder Scarlet, een zeer effectieve huurmoordenaar. Sam wordt vervolgens opgevoed door The Firm, het meedogenloze misdaadsyndicaat waarvoor haar moeder werkte. Vijftien jaar later is Sam in de voetsporen van haar moeder getreden en uitgegroeid tot een brute en loyale huurmoordenaar voor The Firm. Maar dan gaat er iets mis en moet Sam kiezen tussen haar baan en het leven van Emily, een onschuldig 8-jarig meisje.

Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joon-ho Bong | Cast: Kang-ho Song, Seon-gyun Lee, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi
De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

The Death of Stalin (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Armando Iannucci | Cast: Olga Kurylenko, Tom Brooke, Paddy Considine, Justin Edwards
Gebaseerd op ware gebeurtenissen. The Death of Stalin speelt zich af in de dagen na Stalins dood, terwijl zijn kernteam van ministers proberen de macht over de Sovjet-Unie te verkrijgen. Sommigen strijden voor positieve verandering, anderen hebben hele andere plannen. Hun enige overeenkomst? Ze willen allemaal in leven blijven.

The House That Jack Built (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lars von Trier | Cast: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman, Siobhan Fallon
Jack is zeer intelligent en is een seriemoordenaar. Elke moord die hij pleegt is als een kunstwerk. Naarmate de politie steeds meer in zijn buurt komt, neemt hij grotere risico's, in een poging een ultiem kunstwerk te maken.

Borg McEnroe (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Janus Metz Pedersen | Cast: Sverrir Gudnason, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård, Tuva Novotny
Film over het legendarisch duel tussen Björn Borg en diens grootste rivaal, de jonge en getalenteerde John McEnroe. Draait om hun legendarische duel tijdens Wimbledon in de jaren tachtig.

The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon, George Harrison
Een compilatie van beelden met muziek, interviews en verhalen van de Beatles, samengesteld uit 250 concerten die ze tussen 1963 en 1966 gaven.

Kidnep (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Diederik Ebbinge | Cast: Ruth Becquart, Rian Gerritsen, Kok-Hwa Lie, Marcel Musters
Bo is de enige zoon van rijke ouders en gaat naar een privéschool in Zwitserland. Als de vakantie begint, wordt hij ontvoerd en komt zijn rijke, veilige en afgesloten wereld op z'n kop te staan. Tijdens hun reis naar Nederland om de losgelddeadline te halen, vormen Bo en zijn ontvoerder Fred een vreemde vriendschap. In Fred vindt Bo de vader die hij mist en van hem leert hij voor zichzelf op te komen. Fred wordt geconfronteerd met waar hij altijd al voor weg rende en leert vader te worden.

Filth (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon S. Baird | Cast: James McAvoy, Imogen Poots, Jamie Bell, Joanne Froggatt
Met de Kerst voor de deur is rechercheur Bruce Robertson zijn werk aan het afronden. Hij kijkt uit naar zijn trip naar Amsterdam voor een losbandig weekend. Het laatste wat hij nu kan gebruiken is een moordzaak, ondanks dat hij hiermee de kans krijgt op promotie. Een promotie waar hij wanhopig naar hunkert. Maar Bruce moet nogal wat obstakels overwinnen, waaronder een alcohol- en drugsverslaving, een dramatische verslechtering van zijn gezondheid en een aantal buitenechtelijke affaires.

Toni Erdmann (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maren Ade | Cast: Sandra Hüller, Peter Simonischek, Michael Wittenborn, Thomas Loibl
Winfried is 65 jaar oud en muziekleraar. Hij woont samen met zijn hond. Dochter Ines is het tegenovergestelde: zij reist als ambitieuze zakenvrouw de hele wereld rond en neemt het ene na het andere project op zich, alles om maar hoger op de carrièreladder te klimmen. Vader en dochter zien elkaar niet vaak, maar als de hond van Winfried sterft, gaat hij onaangekondigd op bezoek bij zijn dochter.

Empire State (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dito Montiel | Cast: Liam Hemsworth, Michael Angarano, Dwayne Johnson, Paul Ben-Victor
'Empire State' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een roof uit 1982 die 11 miljoen dollar opleverde. Hemsworth speelt een beveiliger die werkzaam is bij een bedrijf dat handelt in gepantserde wagens. Hij tipt zijn beste vriend (Michael Angarano) over de slechte beveiliging van het bedrijf en samen gaan ze er met een enorm bedrag vandoor. Ze worden echter op de hielen gezeten door enerzijds lokale criminelen en anderzijds de politie, waaronder Johnson.

Dallas Buyers Club (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Marc Vallée | Cast: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, Denis O'Hare
McConaughey speelt Ron Woodroof, een Texaanse levensgenieter waarbij vroegtijdig HIV wordt vastgesteld. Aangezien de tijd dringt wil hij het uiterste doen met zijn laatste levensdagen. Ron verdiept zich in alternatieve behandelingen en smokkelt al snel allerlei buitenlandse medicijnen de Verenigde Staten binnen. Dit trekt de aandacht van andere HIV-patiënten, wat leidt tot het ontstaat van de 'Dallas Buyers Club'. Samen met zijn dokter Eve Saks en zijn mede-patiënt Rayon is Ron de eerste die Amerikaanse patiënten aan illegale medicijnen helpt.

Christmas Wishes and Mistletoe Kisses (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: D.J. Viola | Cast: Jill Wagner, Matthew Davis, Brandon Quinn, Donna Mills
Weken voor Kerstmis wordt Abbey ingehuurd om het landgoed van zakenman Nick te decoreren. Ze moet een muur zien af te breken tussen haar en Nick, en in de tussentijd de kerstspirit levend houden. Met Jill Wagner en Matthew Davis.

Christmas in Evergreen: Tidings of Joy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean McNamara | Cast: Maggie Lawson, Paul Greene, Rukiya Bernard, Holly Robinson Peete
Het kerstseizoen nadert en de New Yorkse Katie Connell, een schrijfster met een gepubliceerde roman, bezoekt het kerststadje Evergreen in Vermont. Wat begint als een vakantie, wordt echter al gauw een werkreis, als haar moeder Patti, de redacteur van een zakelijk tijdschrift, haar vraagt een artikel te schrijven. Katie besluit een verhaal te vinden in Evergreen en zijn kersttradities. Ze ontmoet Ben Baxter, een bibliothecaris die ooit als verslaggever werkte, en ontdekt dat er dit jaar een vijftig jaar oude tijdcapsule wordt geopend ter ere van het vijftigste kerstfestival. Het duurt niet lang voor de sceptische Katie gevoelens ontwikkelt voor Ben.

Christmas Connection (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven R. Monroe | Cast: Brooke Burns, Tom Everett Scott, Sophie Neudorf, Micheline Marchildon
Sydney is stewardess van beroep. Tijdens een vlucht krijgt ze de opdracht te passen op Leah, een 8-jarig meisje dat alleen reist en onderweg is naar Chicago. Sydney brengt het meisje veilig bij haar vader, maar treft dan een pakketje aan dat zij vergeten is. Ze bezorgt Leah het pakketje en wordt door haar vader uitgenodigd een tijdje te blijven. Samen met hen brengt Sydney de kerstdagen door.

The Christmas Secret (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Norma Bailey | Cast: Bethany Joy Galeotti, John Reardon, Susan Hogan, Michael Hogan
Christine Eisley is een alleenstaande moeder die worstelt om haar gezin van alles te voorzien tijdens Kerstmis. Naarmate de feestdagen vorderen, ontdekt ze dat haar worstelingen plaatsmaken voor geluk.

Christmas at the Plaza (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Oliver | Cast: Elizabeth Henstridge, Ryan Paevey, Bruce Davison, Julia Duffy
Historicus Jessica wordt ingehuurd door het prestigieuze Plaza Hotel in New York. Samen met etaleur Nick mag ze een tentoonstelling maken over de geschiedenis van de kerstviering in het hotel. Terwijl Jessica en Nick op zoek gaan naar het verhaal achter een mysterieus ornament, begint er tussen de twee wat op te bloeien.

Christmas at Graceland (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eric Close | Cast: Wes Brown, David Keith, Kellie Pickler, Ned Vaughn
Een zakenvrouw die naar Memphis reist voor een hereniging met haar oude vlam, een muziekpromotor die haar smeekt om op te treden tijdens het Graceland Christmas Concert. Met Kellie Pickler en Wes Brown.

A Veteran's Christmas (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Jean | Cast: Sean Faris, Eloise Mumford, Mary Long, Amanda Lisman
Gescheiden van haar K9-partner strandt hoofdinspecteur Grace tijdens Kerstmis in een klein stadje. Rechter Joe biedt haar onderdak aan en neemt het op zich om Grace alles te laten zien wat ze heeft gemist. Met Eloise Mumford, Sean Faris.

A Nutcracker Christmas (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Lembeck | Cast: Amy Acker, Sascha Radetsky, Sophia Lucia, Catherine Mary Stewart
Wanneer haar nicht wordt gecast in de uitvoering van 'De notenkraker' van The Philadelphia Ballet wordt een ex-ballerina gedwongen om vrede te sluiten met het leven en de liefde die ze achterliet. Met Amy Acker, Sascha Radetsky en Sophia Lucia.

Angel of Christmas (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Oliver | Cast: Jennifer Finnigan, Jonathan Scarfe, Holly Robinson Peete, Christie Laing
Sinds haar vriend haar dumpte met kerst, is krantmedewerker Susan een echte kerst-vrek. Dan krijgt ze haar eerste grote break met een eigen voorpaginaverhaal. Met Jennifer Finnigan, Jonathan Scarfe en Holly Robinson Peete.

A Midnight Kiss (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.B. Sugar | Cast: Adelaide Kane, Carlos Pena, Pauline Egan, Jason Cermak
Met nog maar een week voorbereidingstijd moet een partyplanner de hulp inroepen van een relatief vreemde om haar met het event te helpen. Wat ze niet gepland had, was dat ze verliefd zou worden. Met Carlos PenaVega en Adelaide Kane.

Alibi (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Achmed Akkabi, Georgina Verbaan, Frederik Brom, Isa Hoes
Youssef, een slimme en bijdehante jongen van de straat, ontmoet op een zekere dag Rick die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi's. Wie een smoes nodig heeft kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea, serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog.

A Joyous Christmas (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Allan Harmon | Cast: Natalie Knepp, Michael Rady, Bonnie Bedelia, Steve Bacic
Een motivational speaker ontdekt de ware betekenis van Kerstmis wanneer ze door een vreemdeling wordt gered van een bijna dodelijk ongeluk. Met Natalie Knepp, Michael Rady, Bonnie Bedelia, Steve Bacic.

A Heavenly Christmas (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Shapiro | Cast: Kristin Davis, Eric McCormack, Shirley MacLaine, Jaeda Lily Miller
Eve Morgan ontdekt dat ze vastzit aan haar beschermengel Pearl, terwijl ze leert om een kerstengel in de hemel te worden. Ze krijgt de taak om de worstelende zanger Max te helpen om zijn muzikale gaven in te zetten om oude familiewonden te genezen.

A Gingerbread Romance (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Gabai | Cast: Tia Mowry, Duane Henry, Jordana Lajoie, Giles Panton
Wanneer een jonge architect meedoet aan een wedstrijd om een levensgroot gingerbread-huis te ontwerpen, sluit ze zich aan bij een plaatselijke chef die haar leert dat in een huis voor de feestdagen je hart ligt. Met Tia Mowry-Hardrict en Duane Henry.

A Christmas to Remember (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Weaver | Cast: Mira Sorvino, Cameron Mathison, Jesse Filkow, Bailey Skodje
Een televisiepersoonlijkheid is toe aan een break, dus rijdt ze naar een retreat in de bergen in een klein stadje. Onderweg blaast een sneeuwstorm haar van de weg en ze crasht. Als ze bijkomt, lijdt ze aan geheugenverlies en een vriendelijke voorbijganger neemt haar in huis.

NieuwsFilm

meest populair