3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Joy (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: David O. Russell | Cast: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, e.a.
Joy, een alleenstaande moeder van drie kinderen, weet tegenslag na tegenslag te overwinnen en de door haar uitgevonden Miracle Mop met veel succes op de markt te brengen. Ze weet een waar zakenimperium op te bouwen, maar dat kent ook de nodige nadelen. Joy moet een fikse strijd leveren, vooral voor het veiligstellen van haar nalatenschap.

Up (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter | Cast: Ed Asner, Christopher Plummer, Jordan Nagai, e.a.
De gepensioneerde ballonnenverkoper Carl maakt zich klaar voor een laatste kans op een groot avontuur. Door duizenden ballonnen vast te binden aan zijn huis, stijgt Carl op naar de verloren wereld van zijn kinderdromen. De padvinder Russell gaat per ongeluk met hem mee op een reis die ze nooit hadden verwacht.

Isle of Dogs (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Bryan Cranston, Edward Norton, Jeff Goldblum, e.a.
Burgemeester Kobayashi van de Japanse metropool Megasaki besluit alle honden te verbannen naar een enorme vuilnisbelt. Ook Atari, het twaalfjarige neefje van Kobayashi, verliest zo zijn hond Spots. Hij onderneemt een reis om hem terug te vinden. Ondertussen bereiden de honden een opstand voor.



Meer kijktips:



NieuwsFilm

meest populair