'Spider-Man: No Way Home' brengt nog een oude bekende terug

'Spider-Man: No Way Home' brengt nog een oude bekende terug

Jorge Lendeborg speelt een rol in de film.

Het lijkt er een beetje op dat iedereen die er maar is een verschijning heeft in Spider-Man: No Way Home. Vandaag horen we bijvoorbeeld dat Jorge Lendeborg ook terugkeert in het Marvel Cinematic Universe, als Jason Ionello. Dat doet hij samen met Angourie Rice's Betty Brant.

"Ja man, hij zit erin," vertelde Lendeborg aan The Hollywood Reporter. "En net als in de vorige film, heeft hij weinig te doen met de kerngroep rond Spider-Man. Waarschijnlijk zit hij thuis videogames te spelen."

Dagelijks nieuws
Ionello en Brant brengen de leerlingen van de Midtown School of Science and Technology hun dagelijkse aankondigingen. En volgens Lendeborg zijn de meeste scènes die hij met Rice heeft volledig geïmproviseerd.

"Toen ik voor het eerst naar Los Angeles ging, waar ik tegenwoordig niet meer woon, nam ik een aantal UCB-lessen, waarmee ik de basis leerde van improvisatie," vertelde Lendeborg.

Spider-Man: No Way Home is in de loop van december in de bioscoop te zien. Het is de derde en voorlopig laatste solofilm rond Spider-Man, al weten we dat Marvel Studios gesprekken voert met Tom Holland over meer films.

NieuwsFilm

meest populair