Ook deze grote schurken zitten in 'Spider-Man: No Way Home'!

Ook deze grote schurken zitten in 'Spider-Man: No Way Home'!

Na Doctor Octopus, Electro en Green Goblin nog twee bekende schurken in de film.

In Spider-Man: No Way Home gaat het Multiverse wagenwijd open, iets dat we al zagen in de eerste trailer voor de vierde film in het Marvel Cinematic Universe dit jaar. Nu zijn er weer twee slechteriken bevestigd voor de film.

In de nieuwste editie van Empire Magazine (via @spidey3backup) wordt bevestigd dat ook Thomas Haden Church' Sandman en Rhys Ifans' Lizard te zien zullen zijn. Iets dat bepaalde fans al hadden gespot in de trailer.

Veel schurken uit eerder Spider-Man films
Sandman en Lizard voegen zich bij Alfred Molina's Doctor Octopus, Jamie Foxx' Electro en Willem Dafoe's Green Goblin. De Venom uit Spider-Man 3 (2007) zou zomaar eens ingevuld kunnen worden door die van Tom Hardy.

En dan hebben we het nog niets eens gehad over de Spider-Man schurken in het MCU, met Michael Keatons Vulture uit Homecoming en Jake Gyllenhaals Mysterio uit Far From Home.

Komst Spider-Mannen onvermijdelijk
De terugkeer van de schurken lijkt ook niet zonder de terugkeer van de Spider-Mannen van Tobey Maguire (Spider-Man) en Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man) te kunnen, dat lijkt nu wel duidelijk.

Wat ook duidelijk wordt, is dat Tom Holland goed zijn best moet doen om niet te verdwalen in het Multiverse, met dank ook aan die gekke Doctor Strange van Benedict Cumberbatch.

NieuwsFilm

meest populair