Richard Madden vond opnames 'Eternals' niet geweldig

Richard Madden vond opnames 'Eternals' niet geweldig

Het is zwaar een vliegende superheld te spelen.

Richard Madden, voornamelijk bekend van de populaire HBO-serie Game of Thrones, speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe Marvel-film, Eternals. Toch laat hij nu weten dat de opnames lang niet altijd even leuk waren.

Dit komt omdat hij superheld Ikaris speelt, die kan vliegen. Daardoor moest de acteur vaak lange tijd aan kabels gevestigd worden om in de lucht te kunnen hangen. Zo begint hij door te zeggen: ''De nodige scenes werd ik gewoon aan kabels gehangen omdat mijn personage kan vliegen, maar dat is fysiek echt verdomd vermoeiend!''

Iets anders
Na de nodige serieuze rollen te hebben gespeeld, zegt Madden dat hij nu dan ook aan iets anders en lichters toe is: ''Ik wil maar wat graag wat meer komedie gaan doen, iets leuks. Ondanks het feit dat we in Eternals ook grappige momenten proberen te creëren, is dat tamelijk lastig, omdat we toch te maken hebben met het 'einde van de wereld'-achtige gevoelens''.

''Je wordt dan ook beïnvloed door wat je doet. Ik acteer de hele dag door, dus daarom wil ik ook graag weer eens iets lichters doen, zodat mijn dag gevuld is met wat leukere dingen dan me bezig te houden met het einde van de wereld''.

Ondanks dit alles, zegt de acteur wel genoten te hebben van Eternals en dat ons heel wat moois staat te wachten! De film zal normaal gesproken later dit jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair