'Wonder Woman'-regisseur wil nooit een film voor Netflix maken

'Wonder Woman'-regisseur wil nooit een film voor Netflix maken

Series dan weer wel...

Regisseur Patty Jenkins is behoorlijk gewild in Hollywood. Na haar debuut met Monster werkte ze een paar jaar aan televisieseries als Arrested Development en Entourage, om vervolgens in 2017 met Wonder Woman een grote hit te boeken.

Ondertussen werkt ze aan een eigen Star Wars-film, die voor december 2023 gepland staat en komt er nog een derde Wonder Woman-film van haar hand. Maar mocht Netflix bijvoorbeeld met een grote zak geld komen voor een film van de regisseur, dan heeft ze al een duidelijk antwoord.

Geen Netflix-film
Recent vertelde Jenkins nog dat ze het "hartverscheurend" had gevonden om te zien hoe Wonder Woman 1984 tegelijk op HBO Max werd uitgebracht. En dus viel het al in lijn der verwachtingen dat ze geen film voor streamingdienst Netflix wil maken.

"Ik vind het fijn om voor Netflix aan series te werken. Maar ik zou geen film voor ze maken, of voor welke streamingdienst dan ook met die voorwaarden. Het is heel moeilijk om een film in de markt te zetten als die maar korte tijd te zien is," vertelde ze aan IndieWire.

Daarmee voegt Jenkins zich in een rijtje van regisseurs die van plan zijn om enkel films voor in de bioscoop te maken.

NieuwsFilm

meest populair