'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verandert weer veel aan de Scarlet Witch

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verandert weer veel aan de Scarlet Witch

De Scarlet Witch is straks weer veranderd.

Na haar metamorfose in WandaVision, krijgen we straks weer een heel andere Scarlet Witch te zien in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Actrice Elizabeth Olsen teaset tijdens een interview dat haar personage flink zal "groeien" en dat er weer een heel "nieuw element" wordt toegevoegd aan haar karakter.

De tweede solofilm voor Doctor Strange wordt niet echt een traditionele MCU-solofilm. We krijgen heel wat personages te zien, naast Doctor Strange is er een rol voor de Scarlet Witch, ontmoeten we America Chavez en zullen we heel nieuwe dimensies te zien krijgen.

Heel anders
"Ik was op een woensdag klaar met WandaVision en vloog op een vrijdag naar Londen, om deze rol te blijven spelen. Het was misschien wel fijn geweest om even uit die mindset te kunnen, omdat het twee heel andere versies van het personage zijn en mensen dan meer tijd hadden om WandaVision te begrijpen, dat was toen nog niet helemaal afgerond," aldus Olsen.

"Er zit een boel 'We hebben dit al behandeld in WandaVision'. Het is groter dan ik ben en er zijn veel verhalen die voortgezet worden na mij, waar ik mij niet bewust van ben. Dus het gaat altijd om de vraag wat we kunnen met dit personage, wat we nog niet gedaan hebben."

Ook in deze nieuwe film krijgen we dus een "nieuw element" van het personage te zien. "Iets nieuws waar ik graag naar wilde kijken".

NieuwsFilm

meest populair