Ari Aster (Hereditary & Midsommar) gaat opnieuw in zee met A24 voor horrorproject

Ari Aster (Hereditary & Midsommar) gaat opnieuw in zee met A24 voor horrorproject

Of hij de film ook zelf zal regisseren is nog niet duidelijk.

Ari Aster heeft pas een paar films gemaakt, maar hij wordt nu al gezien als een van de beste horrorfilmregisseurs vandaag de dag nadat hij hoge ogen wist te gooien met Hereditary en Midsommar. Voor de fans van Aster is er nu weer goed nieuws!

De regisseur slaat nu namelijk de handen in elkaar met Michael R. Jackson, de gevierde toneelschrijver die door The New York Times als één van de beste schrijvers wordt genoemd. Jackson heeft dan ook al de nodige prijzen gewonnen met zijn werk, waaronder ook een Pulitzer Award.

Wat te verwachten
Jackson heeft een horrorscript geschreven en verkocht aan de geliefde indie-studio A24, niet alleen verantwoordelijk voor de films van Aster, maar ook bekend van pareltjes zoals o.a. Ex Machina, Moonlight en Lady Bird.

Niet zo heel vreemd dus dat Aster ook betrokken is bij het project. Hij zal de film gaan produceren. Waarover het verhaal gaat is echter nog niet bekend.

Ook is het nog niet duidelijk wie de regie van de film zal verzorgen, al is er natuurlijk wel een kans dat dit Aster zelf zal zijn. Hij heeft vooralsnog maar een enkel project op zijn agenda staan, namelijk Disappointment Blvd. met Joaquin Phoenix.

NieuwsFilm

meest populair