Na Joaquin Phoenix nog veel andere grote namen voor nieuwe Ari Aster (Hereditary)

Na Joaquin Phoenix nog veel andere grote namen voor nieuwe Ari Aster (Hereditary)

Met Midsommar liet Aster zien dat zijn eerste film geen toevalstreffer was, dus Disappointment Blvd is ook een project om naar uit te kijken!

Regisseur Ari Aster wist al hoge ogen te gooien met zijn eerste twee films, Hereditary en Midsommar. Niet zo heel gek dus dat de nodige filmfanaten uitkijken naar zijn eerstvolgende project, Disappointment Blvd.

Aster wist al eerder de met een Oscar bekroonde Joaquin Phoenix te strikken voor de hoofdrol en nu zijn nog een aantal acteurs gecast in Disappointment Blvd.

Namen
Het gaat hier om Amy Ryan (bekend van Gone Baby Gone en Lost Girls), Nathan Lane (The Lion King), Patti LuPone (Driving Miss Daisy), en Kylie Rogers (Collateral Beauty).

Het verhaal zal zich over een periode van meerdere decennia afspelen en de film wordt beschreven als een intiem portret van een van de succesvolste ondernemers aller tijden.

Blijkbaar waren veel studio's geïnteresseerd in het project, dat niet alleen zal worden geregisseerd door Aster maar eveneens door hem geschreven wordt. Uiteindelijk ging toch A24 ermee aan de haal, wat niet zo gek is. Dit was namelijk ook het productiehuis achter Hereditary en Midsommar.

NieuwsFilm

meest populair