'Spider-Man: No Way Home' onthult heel gaaf zwart en goud kostuum voor Spider-Man

'Spider-Man: No Way Home' onthult heel gaaf zwart en goud kostuum voor Spider-Man

Krijgt Spider-Man een heel nieuw kostuum nu?

De nieuwe kostuums die Spider-Man draagt in Spider-Man: No Way Home zijn al online verschenen lijkt het zo. Er lijkt iets heel nieuws voor Spidey in de film te zitten, namelijk een kostuum met zwarte en gouden accenten.

Het ontwerp is een hommage aan verschillende kostuums uit de comics rond Spider-Man en de games, en biedt als het goed is ook wat unieke nieuwe krachten. De bron is merchandise rond Spider-Man: No Way Home. We zien namelijk daarop een zwart-en-goud kostuum, met een interessante caption.

Nieuw kostuum
Het nieuwe kostuum is volgens de omschrijving van Hot Toys gebaseerd op de manier waarop Spidey eruit komt te zien in de uiteindelijke film. We zien meerdere versies van hem voorbij komen, en het belangrijkste is dus het zwart-gouden kostuum.

Extra interessant is dat hij een soort magische krachten lijkt te hebben in het kostuum. Als het daarop aankomt, verklaart dat allicht ook de aanwezigheid van Doctor Strange in de film, die namelijk ook magische krachten heeft.

De vraag is of deze krachten onderdeel uitmaken van de film, maar het zou eigenlijk wel kunnen, gezien een eerdere LEGO-set die uitlekte en ook al zulke magische krachten leek te laten zien. Hieronder de beelden; de film is in december te zien:



NieuwsFilm

meest populair