Deze 3 films op Disney+ moet je echt gezien hebben

Deze 3 films op Disney+ moet je echt gezien hebben

Dit zijn onze kijktips voor vanavond.

Disney+ is een magische plek voor elke liefhebber van het huis van de muis. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Black Widow (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cate Shortland | Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, e.a. | Alleen met VIP-toegang
Natasha Romanoff slaat noodgedwongen op de vlucht nadat ze wordt opgejaagd door de overheid. Ze herenigt zich vervolgens met haar oude Russische spionnenfamilie. Gezamenlijk trekken ze op tegen een leger aan gehersenspoelde agenten en een vijand die de gevechtsbewegingen van elke tegenstander moeiteloos nadoet.

The Shape of Water (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Sally Hawkins, Doug Jones, Michael Shannon, e.a.
De doofstomme Elisa leidt een saai leven als schoonmaakster in een zwaarbewaakt overheidslaboratorium waar onderzoekers experimenteren op een mysterieus onderwaterwezen. Elisa ontwikkelt al snel een band met het schepsel en besluit alles op alles te zetten om het te bevrijden. Maar dat blijkt nog een complexe, en zeer gevaarlijke opgave.

Maleficent (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Stromberg | Cast: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, e.a.
Maleficent wordt niet uitgenodigd op het geboortefeest van Doornroosje en spreekt daarom een vloek uit over de pasgeboren dochter van de koning. Later realiseert de gevleugelde heks zich echter dat Doornroosje weleens de sleutel kan zijn tot vrede in het rijk, en wellicht ook tot haar ware geluk.



Ook interessant:



NieuwsFilm

meest populair