De Top-3 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top-3 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn momenteel de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 Bon Bini Holland 2 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Karthaus | Cast: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Steef de Bot, e.a.
Robertico staat op het punt om zijn vriendin Noella ten huwelijk te vragen op Curaçao. Maar dan kondigt zij ineens aan een relatiepauze in te willen lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en reist Noella daarom achterna naar Nederland. Robertico wordt geholpen door zijn grofgebekte tante Judeska en zijn vrienden om deze missie tot een succes te maken. Maar net als altijd, gaat er natuurlijk weer van alles mis.

#2 Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
De volwassen Danny Torrance, die kampt met een flinke alcoholverslaving, komt in contact met een jong meisje dat dezelfde gave beschikt als hij. Ze wordt opgejaagd door een occulte terreurgroep die zich voedt met die speciale energie. Danny besluit haar te helpen. Uiteindelijk brengt deze missie hem terug naar het spookhotel uit zijn kindertijd.

#3 This Little Love of Mine (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christine Luby | Cast: Saskia Hampele, Liam McIntyre, Lynn Gilmartin, e.a.
Laura, een slimme advocate, keert terug naar het kleine tropische eiland uit haar jeugd en komt daar weer in contact met een van haar oude vrienden, Chip. Laura probeert hem over te halen het familiebedrijf van haar rijke grootvader over te nemen. Maar daarin is Chip niet zo geïnteresseerd. Hij biedt haar een andere deal aan. Als de vonk overspringt tussen de twee, ontstaan er problemen.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair