Deze Marvel-ster heeft moeite met de grote geheimhouding rond Marvel-projecten

Deze Marvel-ster heeft moeite met de grote geheimhouding rond Marvel-projecten

Paul Bettany vindt het niet heel eenvoudig.

Acteur Paul Bettany begrijpt wel waarom Marvel Studios zo enorm strikt is als het aankomt op geheimhouding. Maar hij vindt het wel een behoorlijk frustrerende kant van werken voor de studio.

Bettany maakt al sinds 2008 onderdeel uit van het Marvel Cinematic Universe. Hij sprak toen de stem in van JARVIS, de AI-assistent van Tony Stark. In 2015 evolueerde hij tot Synthezoid Vision, die eerder dit jaar zelfs zijn eigen serie kreeg samen met Wanda Maximoff.

Nare geheimhouding
Tijdens een interview met ACE Universe ging Bettany in op hoe hij het ervaart, die geheimhouding.

De acteur vertelde het enerzijds vrij frustrerend te vinden. Maar tegelijk begrijpt hij het ook wel: "Ja, het is geweldig. Ik bedoel, het is een frustrerend proces, maar wel een dat ik echt begrijp en waar ik echt in geloof. Ik denk dat Marvel, Kevin Feige, Louis D'Esposito, een heel strikt 'je hebt het er niet over'-beleid hebben, waar ik echt achter kan staan."

Hij ging verder: "Mijn vader was acteur, mijn moeder zangeres. En ze hadden altijd een ding: je laat mensen nooit de kostuums zien voordat je het gordijn ophaalt. Je laat mensen niet zien hoe je de magie uithaalt. En dus houd ik hier heel erg van als het op Marvel opkomt, want ze bewaren hun geheimen zodat de fans ervan kunnen genieten. Ja, dat is frustrerend, en nu voelt het als een opluchting dat ik het erover kan hebben."

NieuwsFilm

meest populair