3 geweldige films op Amazon Prime Video die je gezien moet hebben

3 geweldige films op Amazon Prime Video die je gezien moet hebben

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Voyagers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Burger | Cast: Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Colin Farrell, e.a.
Dertig jongeren worden de ruimte ingestuurd om een pas ontdekte planeet te bevolken. Hun missie wordt geleid door kapitein Richard. Wanneer Christopher en Zac tijdens de reis een schokkende ontdekking doen, roepen ze iedereen op tot rebellie en dat is wanneer de chaos losbarst.


Nog meer kijktips nodig?



Judy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rupert Goold | Cast: Renée Zellweger, Michael Gambon, Rufus Sewell, e.a.
Judy Garland werd al als meisje onderworpen aan het genadeloze showbizzregime. In de laatste fase van haar leven, wanneer haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Garland af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Maar alle medicijnen en drank die ze al van jongs af aan gebruikt, beginnen hun tol te eisen.

The Lighthouse (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman, e.a.
De gesloten Ephraim Winslow werkt voor een maand als hulpje van de stoere vuurtorenwachter Thomas Wake op een afgelegen eiland. De omstandigheden op het eiland zijn allesbehalve gemakkelijk en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar telkens meer beginnen te verafschuwen en beginnen te vrezen voor hun levens.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair