Disney+ voegde deze 5 films nieuw toe deze week

Disney+ voegde deze 5 films nieuw toe deze week

Het was een mooie week op Disney+.

Disney+ voegde een aantal films nieuw toe in de afgelopen week. We duiken er meteen voor je in en zetten de toevoegingen op een rij. Waaronder Raya and the Last Dragon, dat nu uit de VIP-toegang gaat.

Raya and the Last Dragon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Hall, Carlos López Estrada | Cast: Awkwafina, Kelly Marie Tran
In het verre Kumandra vormen vijf verschillende clans het land van de draken. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Us Again (2021)
Bekijk de afbeelding
Terwijl de mensen in New York City op de beat van de muziek dansen, blijft de oude Art in zijn appartement. Hij kijkt, zuur als hij is, de hele dag naar de televisie. Zijn vrouw Dot wil dat hij ook eens geniet van de dag, wat hij weigert. Hij krijgt al snel spijt en komt in deze short tot inkeer.

Keeping Up with the Joneses (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Mottola | Cast: Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm, Gal Gadot
De Joneses zijn een elegant en bloedmooi koppel. Ze verhuizen naar een doodgewone buitenwijk, waar hun nieuwe buren - Jeff en Karen - niet weten wat ze meemaken. Laatstgenoemden doen er alles aan doen om net zoals de Joneses te worden, maar wat ze niet doorhebben is dat hun perfecte buren eigenlijk een stel levensgevaarlijke spionnen zijn. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Meester Kikker (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna van der Heide | Cast: Yenthe Bos, Wine Dierickx, Paul Kooij, Bianca Krijgsman
'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.' Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester (Jeroen Spitzenberger). Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij... Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.

Black Book (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, Halina Reijn
Wanneer het onderduikadres van de mooie joodse zangeres Rachel Steinn per ongeluk wordt gebombardeerd, besluit ze om met een groep joden de Biesbosch over te steken naar reeds bevrijd gebied. De boot stuit echter op een Duitse patrouille en alle vluchtelingen worden op brute wijze afgeslacht. Alleen Rachel weet te ontkomen. Ze sluit zich aan bij het verzet, en weet als Ellis de Vries aan te pappen met de hoge Duitse SD-officier Müntze. Deze is erg van haar gecharmeerd en biedt haar een baan aan. Het verzet heeft ondertussen het plan opgevat een groep gevangen genomen verzetslieden te bevrijden met hulp van Ellis. Dit mislukt jammerlijk omdat het verraden is. Ellis wordt zowel door het verzet als door de Duitsers als schuldige aangewezen. Met Müntze aan haar zijde duikt ze weer onder, samen het einde van de oorlog afwachtend. De bevrijding brengt Ellis geen vrijheid; zelfs niet wanneer ze de echte verrader weet te ontmaskeren....

NieuwsFilm

meest populair