Amazon wil véél meer James Bond-content maken

Amazon wil véél meer James Bond-content maken

De streamingdienst wil er een compleet filmuniversum rond bouwen.

De James Bond-franchise wordt groter dan ooit lijkt het zo. De franchise staat op het punt zijn zestigste verjaardag te beleven en lijkt straks uit zijn voegen te barsten.

Amazon Prime Video nam immers MGM over en is daarmee voor de helft eigenaar van de James Bond-franchise. Dat is als we schrijver John Logan mogen geloven geen goed nieuws, maar als je liever ziet dat men veel content maakt, dan wel lijkt het zo.

Veel meer maken
Giant Freakin Robot stelt dat men van plan is om de volgende rits avonturen rond James Bond het beginpunt te maken van een uitgebreider universum. De bedoeling zou zijn om de franchise flink uit te breiden en te verbreden.

De vraag is of men daar wel in gaat slagen, want voor de helft zijn Michael G. Wilson en Barbara Broccoli ook nog eigenaar van de franchise. Zij staan juist bekend om de zorgvuldigheid waarmee ze te werk gaan en doen hun best om films in de franchise zo goed mogelijk te maken alvorens men ze lanceert.

Het zou dus twee kanten uit kunnen gaan, maar vreemd klinkt het natuurlijk niet dat Amazon de franchise heeft gekocht om 'm compleet op te blazen en meer content te maken. De hoop is dat het dan goed blijft.

NieuwsFilm

meest populair