'Spider-Man: No Way Home'-actrice over intense geheimhouding

'Spider-Man: No Way Home'-actrice over intense geheimhouding

Marvel Studios heeft behoorlijk wat geheimen te onthouden en gaat daar hard mee om.

Als het op Marvel Studios aankomt, weet je zeker dat de studio zijn best doet om zoveel mogelijk geheim te houden. De studio is berucht om zijn geheimhouding en maakt het acteurs ook niet altijd even gemakkelijk.

Een goed voorbeeld van geheimhouding is Spider-Man: No Way Home, waarbij de filmstudio zijn uiterste best doet om geheimen te bewaren zodat fans nog een beetje verrast kunnen worden. Maar die geheimhouding heeft soms ook impact op de cast.

Hoe is het?
Actrice Angourie Rice, die de rol van Betty Brant speelt in de Marvel-films, vertelt tijdens een interview met Collider hoe de geheimhouding is. En ze gaat in op de fans die hun uiterste best doen om geheimen te achterhalen.

"De manier waarop Marvel het verhaal beschermt, gaat echt voorbij aan alles wat ik ooit heb meegemaakt. Het is zo geheim. De opnames van Spider-Man waren een beetje alsof je naar een heel cool pretpark gaat, maar waar je niemand iets over mag vertellen omdat het 's werelds meest geheime pretpark is," aldus de actrice.

"Het mooie aan de tweede film was dat mijn moeder en mijn zus er ook waren en zij wisten wat er gaande was. Dus ik kon tegen hen vertellen over alles, omdat ze er waren. Ze houden zoveel geheim. En deel daarvan is dat mensen speculeren over elke foto die online verschijnt, maar ook over een regel tekst in eerdere films."

NieuwsFilm

meest populair