3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

American Made (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, e.a.
Barry Seal vindt zijn bestaan als commercieel piloot maar behoorlijk saai. Hij casht af en toe wat bij door een partijtje sigaren mee te smokkelen. Allemaal niet heel bijzonder, maar daardoor komt hij wel op de radar van de CIA te staan, die hem rekruteert als informant. Ondertussen smokkelt hij echter ook cocaïne voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, en daarvoor zet hij zijn contacten bij de overheid handig in. Totdat het uiteindelijk gruwelijk misgaat.

Catch Me If You Can (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, e.a.
De charmante jongeman Frank Abagnale Jr. weet zich succesvol voor te doen als piloot, advocaat en dokter, zonder dat hij ooit ook maar een diploma heeft behaald. Hij weet ook vele banken op te lichten door voor miljoenen aan cheques te vervalsen. Daardoor komt hij op de radar van de FBI te staan. De volharde agent Carl Hanratty opent de jacht op hem, maar het duurt uiteindelijk vier jaar voordat hij de meesteroplichter weet te vangen, omdat hij keer op keer weet te ontsnappen.

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marielle Heller | Cast: Tom Hanks, Matthew Rhys, Chris Cooper, e.a.
Fred Rogers is de gevierde presentator van bekend kinderprogramma. De altijd sceptische, wantrouwige journalist Lloyd Vogel krijgt de opdracht om een profiel te schrijven over de goedgehumeurde televisielegende. Vogel begint flinke tegenzin aan zijn interviewreeks met Rogers, maar raakt steeds meer onder de indruk van diens vriendelijkheid. De ontmoeting met Rogers weet zijn kijk op het leven te veranderen.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair