Zack Snyder heeft script voor derde '300', maar Warner Bros. vindt het maar niks

Zack Snyder heeft script voor derde '300', maar Warner Bros. vindt het maar niks

Een liefdesverhaal tussen twee mannen zou centraal hebben gestaan in het geschrapte derde deel.

Ruim een week nadat hij beweerde dat Warner Bros. hem 'martelde' tijdens het voltooien van zijn vier uur durende versie van Justice League, blijft Zack Snyder suggereren dat zijn langdurige partnerschap met de studio tot een einde komt.

Tijdens een recent interview liet Snyder ook weten dat hij het afgelopen jaar heeft gesproken met WB over een derde en laatste deel in de 300-franchise, maar dat de studio niet erg blij werd van zijn ideeën.

Snyder zei hier het volgende over:

"Ik kon er niet echt mijn tanden in zetten. Tijdens de pandemie had ik een deal gesloten met Warner Bros. om het script te schrijven van het laatste hoofdstuk in de 300-saga. Toen ik echter begon te schrijven, werd het heel anders dan ik eerst dacht. Ik schreef over Alexander de Grote en zijn relatie met Hephaestion. Het werd meer een liefdesverhaal, en dat paste niet echt bij de derde film."

Dit was natuurlijk niet de 300-sequel waar de bobo's van Warner Bros. op hoopten. Toch legde Snyder zijn idee voor aan de studio:

"Het concept dat ik uiteindelijk had, was erg goed gelukt. Het heeft de titel Blood and Ashes, en het is een prachtig liefdesverhaal vol met oorlog en strijd. Ik zou die film graag willen maken, maar Warner Bros. zei 'nee'. Ze zijn niet bepaald grote fans van mij. Het is helaas niet anders."

NieuwsFilm

meest populair