Anthony Mackie wist niet dat Marvel 'Captain America 4' gaat maken: "Hoorde het in supermarkt"

Anthony Mackie wist niet dat Marvel 'Captain America 4' gaat maken: "Hoorde het in supermarkt"

Marvel maakt een vierde 'Captain America'-film, maar de hoofdrolspeler is nog niet benaderd.

Anthony Mackie - Marvels nieuwe Captain America - was totaal niet op de hoogte van de plannen van de studio om een vierde film te maken rondom de populaire superheld. Dat beweert hij in een interview met Entertainment Weekly.

Bekijk de afbeelding
The Hollywood Reporter - een zeer betrouwbare site die het zelden mis heeft - meldde vorige week dat Marvel Studios officieel is begonnen aan de productie van een vierde Captain America-film. Malcolm Spellman, de maker van The Falcon and the Winter Soldier, zou de opdracht hebben gekregen om het script te schrijven.

"Daar kwam ik gisteren letterlijk achter in de supermarkt", onthult Mackie als hem naar het nieuws over Captain America 4 - waarin hij dus de hoofdrol zou moeten spelen - wordt gevraagd. "Een medewerker liet me het bericht op zijn telefoon zien en vroeg me of het nieuws klopte".

De acteur beweert echter nog nergens van op de hoogte te zijn. "Ik weet van niets, maar dat vind ik ook zo tof aan Marvel. Ze bellen je op en vragen je om naar Los Angeles [waar het hoofdkantoor van de studio is gevestigd] te komen om je te vertellen wat de plannen zijn", vertelt hij. "Maar ik heb dus nog niets van ze gehoord".

Wel claimt Mackie geluiden op te hebben gevangen over een mogelijk tweede seizoen van The Falcon Captain America and the Winter Soldier. "Het is altijd leuk om met Sebastian Stan samen te mogen werken. En ook onze regisseuse, Kari Skogland, was geweldig. Ik zeg dus absoluut ja tegen een tweede seizoen ", zegt hij verder daarover.

NieuwsFilm

meest populair