Marvel-baas Kevin Feige over unieke kans in Marvel Cinematic Universe

Marvel-baas Kevin Feige over unieke kans in Marvel Cinematic Universe

Met The Falcon and the Winter Soldier kan Marvel dingen doen die niet in de eerdere films konden.

Deze week verschijnt de eerste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier op Disney+. De serie speelt zich een half jaar na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame af en in de serie zien we iets dat Marvel Studios niet in de films kon doen.

In de serie krijgen we namelijk Madripoor te zien. Madripoor is een fictief eiland in Zuidoost-Azië en is vooral bekend uit de comics met de X-Men en specifiek met Wolverine.

Madripoor was eerder een "no go"
In gesprek met Entertainment Weekly zei Marvel Studios-kopman Kevin Feige dat de plek voorheen niet te gebruiken was door Marvel Studios, aangezien de rechten bij 20th Century Fox lagen.

"Er is een specifieke plaats [in de serie] waarvan mensen al een glimp hebben opgevangen in enkele van de trailers. Die plaats komt uit de strips van Marvel Comics en was voorheen niet voor ons beschikbaar, maar het is meer een Easter egg," legde Feige uit aan EW.

De vraag is dus of we in The Falcon and the Winter Soldier al X-Men of laat staan Wolverine te zien krijgen. Ongetwijfeld zal Marvel Studios enkele hints of andere Easter eggs in de serie verpakken. Vanaf 9.00 uur vrijdagochtend staat de eerste aflevering op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair