3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Drie interessante kijktips voor vanavond.

Netflix heeft honderden films in zijn collectie. Sommige om gewoon lekker weg te kijken, maar er zijn ook een aantal titels die met kop en schouder boven de rest uitsteken. Hieronder drie dikke aanraders die zeker de moeite zijn.

Catch Me If You Can (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, e.a.
Frank Abagnale Jr. is een charmante jongeman, maar bovenal een meesteroplichter. Hij weet zich voor te doen als piloot, arts en advocaat en voor miljoenen aan cheques te vervalsen. FBI-agent Carl Hanratty zit hem op de hielen, maar toch weet Abagnale jarenlang uit de klauwen van de autoriteiten te blijven.

Malcolm & Marie (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Levinson | Cast: John David Washington en Zendaya
Wanneer Malcolm en zijn vriendin Marie thuiskomen in hun strandhuis in Malibu na een première van Malcolms nieuwste film, barst al snel de bom. De aanleiding is dat de regisseur zijn vriendin vergeten te bedanken is zijn speech, maar al snel blijkt er veel meer loos te zijn in hun relatie. Er ontstaat een enorme ruzie die gedurende de nacht tot ontploffing komt.

Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a.
De pratende beer Paddington komt aan in Londen, maar had zich de Britse hoofdstad heel anders voorgesteld. Uiteindelijk vindt hij een onderkomen bij de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Een griezelige taxidermist, die Paddington in haar collectie wil opnemen, gooit echter roet in het eten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair