3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Conjuring (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a.
Harrisville, 1971. Roger en Carolyn Perron verhuizen samen met hun dochters naar een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de raarste dingen. Het gezin besluit daarom de hulp in te roepen van de beroemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij hebben al snel door wat er mis is in het huis: er dwaalt een demon rond.

Oblivion (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, e.a.
2077. Jaren na een allesvernietigende nucleaire oorlog, werkt Jack Harper voor een organisatie die de laatste delfstoffen op de aarde bij elkaar tracht te schrapen. Zijn leven verandert compleet wanneer hij een beschadigd ruimteschip ontdekt met daarin de vrouw die hij herkent uit zijn dromen. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen.

Lucy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luc Besson | Cast: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, e.a.
Lucy wordt ongewild onderdeel van een drugsdeal en moet een pakketje met experimentele drugs in haar lichaam de grens over smokkelen. Maar wanneer het pakketje scheurt, en de drugs haar bloed binnendringt, beginnen haar hersenen steeds meer capaciteit te benutten. Lucy ontwikkelt daardoor superkrachten, die ze wil gebruiken om wraak te nemen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair