3 ijzersterke films op Videoland die je absoluut gezien moet hebben

3 ijzersterke films op Videoland die je absoluut gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Ook Videoland, een streamingdienst van eigen bodem, heeft heel wat interessante films in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod eens doorgenomen en drie kijktips voor je uitgezocht.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Martin Freeman, Richard Armitage, Ian McKellen, e.a.
De hobbit Bilbo Baggins leidt een rustig leventje in zijn ondergrondse woning in de Shire. Maar dat verandert wanneer de tovenaar Gandalf op een dag voor zijn deur staat. Hij overtuigt Bilbo ervan om samen met hem en dertien dwergen op avontuur te gaan. De reis moet hen leiden naar een schat die de draak Smaug van de dwergen gestolen heeft. Ze trekken door verraderlijke gebieden waar het wemelt van levensgevaarlijke vijanden.

Slumdog Millionaire (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Boyle en Loveleen Tandan | Cast: Dev Patel, Madhur Mittal, Freida Pinto, e.a.
Jamal is een achttienjarige ongeletterde weesjongen uit de sloppenwijken van het Indiase Mumbai. Hij doet mee aan een tv-quiz en staat op het punt om een enorm geldbedrag te winnen in de finale. Tussen de twee opnamedagen laat de quizmaster Jamal echter arresteren, omdat hij hem verdenkt van valsspelen. In de politiecel wordt Jamal hardhandig aan de tand gevoeld, want niemand vindt het geloofwaardig dat een arme sloeber zoals hij zoveel weet.

Mi Vida (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Norbert ter Hall | Cast: Loes Luca, Elvira Mínguez, Anniek Pheifer, e.a.
Lou is een keurige kapster uit Schiedam die zich haar hele leven heeft geschikt naar anderen. Nu besluit ze dat het tijd is om voor zichzelf te kiezen en een van haar langgekoesterde dromen in vervulling te laten gaan. Ze schrijft zich in voor een taalcursus in het Zuid-Spaanse Cádiz. Haar lerares moedigt Lou aan om in Spanje een kapsalon te beginnen, maar dat zien haar kinderen niet zitten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair