3 dikke aanraders op Netflix voor een geweldige filmavond

3 dikke aanraders op Netflix voor een geweldige filmavond

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

News of the World (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Greengrass | Cast: Tom Hanks, Helena Zengel, Tom Astor, e.a.
Vijf jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog trekt oud-legerkapitein Jefferson Kyle Kidd door de staat Texas als nieuwslezer. Onderweg komt hij de tienjarige Johanna tegen, die op jonge leeftijd haar ouders verloor en sindsdien wordt opgevoed door Kiowakrijgers. Kidd ontfermt zich over haar en besluit haar naar haar oom en tante te brengen. Daarvoor moeten de twee een lange, gevaarlijke reis maken. Johanna wil echter terug naar de stam die haar heeft grootgebracht.

Men in Black: International (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson, e.a.
Agent H werkt als topagent bij de Men in Black, een geheime overheidsorganisatie die de aarde beschermt tegen vijandige aliens. Hij gaat samenwerken met Molly, een groentje in het vak die als kind achter het bestaan van de Men in Black kwam en sindsdien al heel haar leven bij de dienst wil werken. Samen moet ze een de grootste bedreiging ooit zien te stoppen: een mol.

Despicable Me (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pierre Coffin en Chris Renaud | Cast: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, e.a.
Aartsgemenerik Gru zit in zak en as wanneer hij zijn titel als allerslechtste schurk van de wereld verliest. Daarom bedenkt hij samen met zijn honderden gele hulpjes iets gruwelijks: hij gaat de maan stelen. Maar die kwade plannen worden al snel gedwarsboomd wanneer er drie schattige weesmeisjes voor zijn deur staan. Zij willen dolgraag geadopteerd door hem worden. Hoewel Gru dat in eerste instantie absoluut niet zitten, geeft hij toch toe. De meiden maken van hem uiteindelijk een totaal ander persoon.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair