De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Malcom & Marie (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Levinson | Cast: John David Washington en Zendaya
Regisseur Malcom stapt euforisch zijn luxueuze villa binnen na de feestelijke première van zijn nieuwste film. Zijn vriendin Marie kijkt echter minder positief terug op de avond, omdat Malcom haar vergeten te bedanken is in zijn speech. Dit blijkt de aanleiding te zijn van een enorme ruzie, waarbij steeds diepere problemen in hun relatie naar boven komen. Ze schelden elkaar de hele nacht door de huid vol.

To All the Boys: Always and Forever (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Fimognari | Cast: Lara Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, e.a.
Lara Jean en Peter zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar en zitten inmiddels in het laatste jaar van de middelbare school. Wanneer Lara Jean terugkeert van een familiereis naar Korea, wordt het tijd om te kiezen waar ze gaat studeren. Ze wil samen met Peter naar dezelfde universiteit. Maar dan krijgt ze het bericht dat ze niet wordt toegelaten. Ze moet snel op zoek naar een andere school, maar durft dit niet tegen Peter te vertellen.

If Beale Street Could Talk (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, e.a.
Harlem, begin jaren zeventig. Tish ontdekt dat ze zwanger is van haar oudere vriendje Fonny. Het probleem is alleen dat hij onschuldig in de gevangenis zit nadat een racistische agent hem erin heeft geluisd. Wanneer Tish thuis het nieuws vertelt, valt het zwaar, want het alleen opvoeden van een kind is niet eenvoudig. Tijdens haar zwangerschap probeert Tish er dan ook alles aan te doen om te bewijzen dat Fonny onschuldig is.


En verder onder meer...

Animatie
De Reis van Xico (2020)

Drama
News of the World (2020)
Little Big Women (2020)

Familiefilm
Lassie (2020)

Horror
Red Dot (2021)

Nederlands
Alles Is Zoals het Zou Moeten Zijn (2020)

Romkom
Squared Love (2021)

Thriller
Headhunter (2009)

NieuwsFilm

meest populair