3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Beautiful Boy (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felix van Groeningen | Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, e.a.
Wanneer journalist David Sheff erachter komt dat zijn achttienjarige zoon Nic verslaafd is geraakt aan de extreem destructieve drug crystal meth, stort zich leven in. Hij begrijpt er gewoon niets van, want Nic is een getalenteerde, slimme en sportieve gast met een veelbelovende toekomst. Sheff doet daarom alles wat in zijn macht ligt om hem te helpen, maar het afkicken is een zwaar proces dat impact blijkt te hebben op het gehele gezin.

The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a.
Enkele weken nadat Cecilia weg wist te lopen van haar gewelddadige partner Adrian, een meester in optica, hoort ze dat hij zelfmoord heeft gepleegd. De opluchting die daarop volgt, is slechts van korte duur. Een aantal onverklaarbare gebeurtenissen in haar omgeving doet haar geloven dat Adrian nog leeft en haar nu terroriseert in een geavanceerd onzichtbaarheidspak. Ze blijkt gelijk te hebben, maar niemand die haar gelooft.

Gladiator (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, e.a.
De Romeinse generaal Maximus verslaat een noordelijk barbarenleger, maar wordt bij terugkomst verraden door de nieuwe keizer Commodus, de corrupte troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus weet op het nippertje te ontsnappen, belandt in een slavenkamp en keert uiteindelijk als gladiator terug naar Rome, waar hij in het Colosseum de ultieme confrontatie aangaat met Commodus.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair